AHA Frugtsyre

MEDEX AHA Frugtsyre til alle tilstande efter anvisninger fra din hudekspert.

Medex AHA er  en linie både for kosmetiske sygeplejersker samt hudterapeuter som er special uddannet i dette speciale alt efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Frugtsyre som også er kendt som AHA Fruit Acid er en revolutionerende behandlingsform mod Arvæv, småar, grove porer, Acne samt forebyggelse på Antiage tilstande med feks. leverpletter, pigement forandringer samt solskader..

AHA ( Alpha Hydroxy Acids) er molekyler der findes naturligt i flere forskellige frugter. Medex er er en unik kombination af organske syrebaser i en veldefineret sammensætning af aktive ingrediens og virkestoffer.

Fås både til klinik samt til din hjemmepleje alt efter vurdering af din behandler i forskellige virkninger samt %.

Lovgivning ved frugtsyrebehandling:

3.14. Peeling af huden med produkter med en pH-værdi under 3.

Ved peeling af huden i kosmetisk øjemed med produkter med en pH-værdi under 3 forstås en behandling, hvorved de øverste lag af huden lettere ætse. De produkter, der bruges, er ofte syrer som findes naturligt i lav koncentration i en lang række forskellige frugter, mælk, sukkerrør osv. Der er en sammenhæng mellem pH-værdien og risici ved behandlingen, idet peeling med syre, der har en pH-værdi på 3 eller derunder, kan medføre store bivirkninger. Peeling af huden i kosmetisk øjemed med kosmetiske produkter med en lav pH-værdi må alene udføres af læger med ret til selvstændigt virke og med dokumenteret relevante kvalifikationer. Dette indbefatter forundersøgelse af patienten i forbindelse med behandlingen og valg af behandling (stille indikation). Peeling af huden i kosmetisk øjemed med syrer, der har en pH-værdi på over 3, vil kunne foretages af personer uden sundhedsfaglig autorisation, herunder kosmetologer og kosmetikere. Der er ingen alvorlige risici ved behandlingen, og der er derfor ikke grundlag for at forbeholde behandlingen for nogen. Peeling af huden med produkter, der er omfattet af miljøministeriets bekendtgørelse nr. 422 af 4. maj 2006 om kosmetiske produkter (herefter kosmetikbekendtgørelsen), skal overholde kosmetikbekendtgørelsens betingelser og begrænsninger, hvis produktet er markedsført som et kosmetisk produkt.

Der kan anbefales som klink behandling hos MEDEX klinikkerne vores special DETOX behandling med brug af HERB og AHA som er en urtepeeling der renser dybt og arbejder på overfladen, den skaber  blodcirkulation og dermed en vital effekt i huden. Desuden suppleres det med lysets kraft som understøtter produkterne effekt.

Viser alle 4 resultater