Råd om hjemmepleje

Den bedste måde til at undgå ældning og/eller rynker længst muligt  er, at man i en så tidlig alder som muligt begynder at tage sig godt af sin hud og følge vejledning fra en professionel kosmetolog. Kun en kvalificeret kosmetolog kan foretage en korrekt analyse af din hud. Ofte er der ikke tale om bare én hudtilstand, som f.eks. tør, fedtet, sensitiv eller dehydreret hud, men at forskellige områder af ansigtet har hver sin tilstand og kræver sin egen, individuelle pleje. 

For eksempel kan huden have en lokal følsomhed, som kræver specifik behandling, ligesom der kræves speciel pleje til øjenområderne og måske en differentieret behandling til en fedtet T-zone. Ud over at det er af afgørende faktor at anvende renseprodukter samt dag- og natcreme dagligt, er det også vigtigt med jævnlige besøg hos sin kosmetolog for en mere intensiv behandling.

De følgende trin tager kun ganske lidt tid og er nemme at udføre. Din Medex-kosmetolog er specialiseret i at analysere huden og kan derfor give den rette, individuelle produktvejledning.

AFRENSNING er vigtigt for at kunne klargøre huden til at modtage de aktive geleer og cremer. Til afrens findes varianter af mild rensemælk og renseolie tilpasset forskellige hudtilstande. 

PLEJE TIL NATTEN foretages hver aften med afrensning og en anbefalet aktiv natcreme for regenerering.

PLEJE OM DAGEN med en anbefalet dagcreme, som beskytter huden mod skadelige påvirkninger udefra. Ud over produkter til den daglige hjemmepleje har Medex et omfattende udvalg af aktive specialprodukter som serum, ampuller og essentielle olier til at supplere med. Disse produkter kan især anbefales, hvis huden efter en stresset periode med sygdom eller andre forhold er blevet svækket og har brug for et ekstra løft. 

Det tilrådes, at man minimum en gang om ugen lægger en regenererende maske med dråber af ampul eller serum under. Din Medex-kosmetolog kan udarbejde et individuelt kurplejeprogram.