Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til Medex kurser/efteruddannelse.

Går du med overvejelser om at åbne klinik, eller har du lyst til at prøve kræfter med et nyt brand, så står vi klar til at hjælpe dig i gang. Med Medex Bio Science Cosmetics har du alt det der skal til, for at imødekomme dine kunders behov.

Med vores mange definerede produktlinjer kan du altid finde en løsning og et behandlingsprogram til enhver hudtype.

Som del af Medex´verden er du serviceret, godt hjulpet og sidst men ikke mindst leverandør og behandler med et professionelt klinikmærke, som giver resultater og tilfredse kunder.

Er du ny forhandler og endnu ikke kender Medex, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde eller basis/info-kursus og få produktlinjerne gennemgået og tilpasset efter dit eksakte behov.

Vores kursuskatalog er vores hjertebarn, idet vi ser det som vores ypperligste pligt, at kunne tilbyde professionelle kurser til alle jer, professionelt uddannede, som har valgt netop at arbejde med Medex Skincare.

Vores kursusprogram er kendt for at sætte en stor ære i at tilbyde kurser (de fleste omkostningsfrie) i såvel ingrediens, virkestoffer som praktiske øvelser.

Husk at selvom man føler sig ”klædt på” til at udføre alle behandlinger, så er et kursus også en mulighed for at videns dele med andre og møde dine ”kollegaer”, som arbejder med den sammen passion som du.

Kursusoversigt

Her finder du vores kursusoversigt og brochure samt information om vores seminar.

Medex Kursuskatalog Forår 2024 (PDF)

Kursusoversigt Forår 2024 AARHUS (PDF)

Kursusoversigt Forår 2024 KØBENHAVN (PDF)