Hvorfor Medex?

HVORFOR ER MEDEX ANDERLEDES BEDRE?

For at opnå et mærkbart resultat i hudplejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske. Mens en lang række produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter, også kaldet biomedicinske produkter, ind og behandler aktivt og effektivt.

Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at klienten altid er i trygge og professionelle hænder.

Medex produkterne er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov. Ikke mindst er Medex førende inden for akne og anti-age behandling.

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitets klinikker.

Hvorfor så mange forskellige produkter og nogle tilsyneladende med samme indikation?

Produktlinjerne i Medex er tilsammen udviklet og baseret på 150 forskellige formler og recepter. Til trods for de mange produkter, er der ikke forekomst af helt ens lignende produkter.

Medex anstrenger sig for at udvikle og fremstille produkter med ingredienser og virkestoffer af størst mulig mangfoldighed og forskellighed, da det er forskelligt fra person til person, hvordan huden reagerer. Nogle personer reagerer bedre på nogle virkestoffer end andre, og nogle ingredienser passer til den ene, men ikke den anden.

Det store udvalg af produkter sørger for, at såvel behandler som klient altid kan udføre en optimal behandling af den aktuelle hudtilstand.

Medex har en unik position inden for effektiv og avanceret hudpleje og har også specialiseret sig i integrerede produktlinjer i forbindelse med supplerende før- og efterbehandling ved kosmetiske indgreb. Til alle behandlinger tilrettelægges et individuel tilpasset hjemmeplejeprogram for den enkelte klient/patient.

Velkommen til en verden af MEDEX!

Helle Bach
Medex Scandinavia

 

DIG OG MEDEX

Hos Medex taler vi mere om ”hudens tilstand” end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant – alt efter årstid, alder og hvordan man har det – og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud. Lang de fleste har en kombineret hud, og ofte er der brug for at få behandlet flere hudproblemer og tilstande samtidigt.

Det er ikke usædvanligt, at man kan lide af akne i den underliggende hud, mens der kan være en tør tilstand på hudoverfladen, ligesom man kan lide af voksenakne, men samtidigt have nået en alder hvor man skal begynde med anti-age behandlinger for at udbedre fine rynker og linjer. Disse behandlings kombinationer og individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det som gør forskellen, er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlings kombinationer er mulige med Medex, fordi Medex ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selvom der er tale om flere samtidige hudproblemer.

 

MEDEX FILOSOFIEN

Medex er en komplet helhed af skønhed og videnskab og er et succesfuldt valg for såvel hudterapeuter som klienter, fordi Medex fuldt ud imødekommer behovene hos nutidens forbrugere.

Forbrugerne i dag har lært at stille krav til kvalitet og er kritiske i deres valg af hudplejeprodukter. Vores forbrugere forventer det bedst mulige resultat, opnået på kortest mulig tid og på den mest behagelige måde.

Produkterne skal have en behagelig, men neutral og naturlig duft. Sammensætningen af de fine ingredienser skal give en luksuriøs og velplejet følelse på huden, og produkterne skal være så natulig baseret som muligt. Men ikke mindst, skal produkterne være så effektive, at der opnås et klart og tydeligt resultat på kort tid.

Med udgangspunkt i Medex’ baggrund og filosofi, kan man være helt sikker på, at alle disse krav bliver imødekommet og opfyldt. Medex’ baggrund er medicinsk/videnskabelig og filosofien er; at skabe de allerbedste, mest resultatskabende og mest hudvenlige produkter.

Fundamentale principper i Medex-filosofien:

– Naturlige ingredienser anvendes altid, så vidt det er muligt.
– Løbende justering af produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer.
– Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning, undtagen dette er strengt nødvendigt.
– Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
– De ikke-aktive stoffer (vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
– Ingen dyreforsøg.
– Ingen anvendelse af PVC.
– Emballagen er lavet af genbrugspapir.

*Overfølsomme/stærkt overfølsomme personer anbefales altid først at teste produktet på enten indersiden af armen eller bag øret.Skulle testen, mod forventning, fremkalde en reaktion, er denne normalt uskyldig og forbigående, således at man efter en uges tid igen kan prøve at anvende produktet.