Medex Bio Science Cosmetics

MEDEX – hudpleje der gør en forskel

MEDEX Bio Science Cosmetics er producent af hud- og kropspleje produkter, herunder også solprodukter, kort sagt produkter til alle hudtyper, alle hudproblemer og alle formål. MEDEX produkter er naturprodukter af meget høj kvalitet og kan anvendes af alle uanset alder og køn.

MEDEX Bio Science Cosmetics er et Hollandsk selskab grundlagt i 1981, og Medex produkterne kom til Danmark i 1987. Danmark var første eksportland.

MEDEX Bio Science Cosmetics har egne laboratorier og egne forskere på lønningslisten. Navnet MEDEX betyder MEDICAL EXPORT. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitets-klinikker, hvorved risikoen for overfølsomhedsreaktioner minimeres.

Medex Purus Acne
Acne vulgaris. Akne, bumser, filipenser og uren hud er den mest almindelige betegnelse for denne hyppig hudsygdom.

MEDEX er særlig kendt for deres utrolige effektive akneprodukter MEDEX PURUS ACNE, en hel komplet serie produkter til behandling af uren hud.

Op imod 90% af alle unge vil på et tidspunkt få akne i større eller mindre grad. Aknen vil være værst i alderen 17-19 år for så derefter at forsvinde gradvist…de fleste vil være fri for akne, når de fylder 25 år. Akne kan dog også forsætte i voksenalderen. Helt op i 40 års alderen vil der være både mænd og kvinder, der fortsat er plaget af akne…enkelte hele livet. Akne har ingen indflydelse på den almene fysiske helbredstilstand, men mange, både unge og voksne, lider rent psykisk pga. de skæmmende bumser. Det er derfor utroligt vigtigt at få en god rådgivning omkring aknen samt om muligheden for at forbedre tilstanden.

Aknebehandling med Medex
Behandling af akne kan være en meget lang proces, tålmodighed kræves, men belønnes også. Et effektivt og virksomt produkt samt tillid til og tro på den kosmetolog/hudterapeut man vælger er et ‘must’. Behandlingsforløbet skal foregå i et tæt samarbejde mellem ‘behandler’ og ‘patient’. Kosmetologen/hudterapeuten skal være særligt uddannet i behandling med MEDEX PURUS ACNE produkterne, således at det optimale resultat opnås både på baggrund af klinikbehandlingerne samt korrekt vejledning i brug af tilhørende hjemmeprodukter og evt. kost/levevis. MEDEX PURUS ACNE vil med garanti give resultat!

Special Series
Navnet ‘special’ er prædikatet på produkterne i Medex ‘Special Serien’, der om muligt er endnu mere eksklusiv end alle øvrige produkter fra MEDEX.
Produkterne er gennemført til mindste detalje, er alle tilsat aromatiske olier og vitaminer, et maksimum af aktive ingredienser og disse ‘SPECIAL’ produkter anbefales særligt til den krævende kvinde.

Aktive stoffer synes at kunne være kontraindikation for utrolig sart/(over)følsom hud, men alle ingredienser er af allerhøjeste kvalitet. Både aktive ingredienser samt ‘bærere’ (vehikel) er absolut hudvenlige og danner en perfekt kombination. Alle produkterne i SPECIAL SERIEN kan anvendes af den sarte/(over)følsomme hud.

Xenymphus – Bath & Body Line
Det gamle græske udsagn: En sund sjæl i en sund krop’ er stadig aktuelt. Ofte tænker vi tilbage på den græsk/romerske oldtid, når vi hører ord som badekultur, kropspleje og kursteder og hvorfor ikke sammenligne den menneskelige krop med oldtidens smukke templer. Kroppen er dit tempel – den skal vedligeholdes. Kroppen skal plejes, passes på og værnes om …forkæl den derfor med XENYMPHUS.
XENYMPHUS er en serie af unikt sammensatte kropsplejeprodukter indeholdende naturlige ingredienser, der allerede i flere århundreder er blevet hentet ud af naturen. Ligesom Medex hudplejeserien arbejder Xenymphus meget effektivt og målbevidst…giver hurtige resultater. Xenumphus handler ikke kun om pleje, men også om forbedring.

Medex for Men
Hudpleje er ikke længere KUN for kvinder…flere og flere mænd plejer deres hud. De fleste hudplejeprodukter på markedet i dag er dog stadig mest beregnet for kvinder.

MEDEX lancerede allerede i 1992 en komplet hudplejeserie specielt beregnet til mænd. Mandens hud er tykkere end kvindens, hvorfor rynker viser sig senere hos manden. Til gengæld er rynkerne i mandens hud dybere, mere markante og sværere at gøre noget ved, hvorfor det er vigtigt for mænd at forebygge denne naturlige ældningsproces.

MEDEX FOR MEN lyser af kvalitet, dufter maskulint og efterlader en vidunderlig fornemmelse af friskhed på huden.

Medex Makeup
Ydermere har MEDEX udviklet sin helt egen makeup serie: ‘CHARLOTTE SOPHIE’. Serien består af en basislinie, så kvinden, der allerede har valgt sine favorit farver, har muligheden for at beholde dem. Ydermere introduceres hvert år et nyt forår/sommer samt et efterår/vinter ‘look’. Makeupserien er plejende og kan anvendes til alle hudtyper, også problemhud. Serien bliver solgt i luksuriøs emballage. En glæde for enhver kvinde med sans for kvalitet.

Sælges kun af de dygtigste kosmetologer/hudterapeuter.

Hvorfor er Medex hudplejeprodukter forskellige fra de hudplejeprodukter, som man ser og hører om dagligt via reklamer? Medex hudplejeprodukter anvendes og forhandles kun af anerkendte kosmetologer og hudterapeuter. MEDEX kan tilbyde de allerbedste råmaterialer/”arbejds-redskaber”, men det er vigtigt, at kosmetologen/ hudterapeuten bruger dem på den korrekte måde for at opnå et optimalt resultat.
En uddannet, anerkendt kosmetolog/hudterapeut kender og forstår at skelne mellem de forskellige hudtyper og ved hvilke produkter, der skal anbefales til netop din hud.

Daglig pleje af huden samt behandling hos kosmetolog/hudterapeut ca. hver 6. uge resulterer i en tydelig forskel, hvis man i 35 års alderen sammenligner sin hud med en jævnaldrendes ‘ikke-plejede’ hud. Herefter bliver forskellen bare større og større.

De autoriserede kosmetologer og hudterapeuter, der arbejder med Medex produkter, har specialiseret sig i brugen af disse produkter og videreuddannes løbende på Medex kurser, så de altid er ajour med nye behandlinger og produkter. Hos en Medex kosmetolog el. hudterapeut er De altid i trygge hænder.

Fundamentale forhold i Medex-filosofien*:

  • Naturprodukter anvendes altid når muligt.
  • Løbende ‘justering’ af produkterne på baggrund af videnskabelige testede ingredienser indenfor de medicinske og biokemiske områder.
  • Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning undtagen det er strengt nødvendigt.
  • Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
  • De ikke-aktive stoffer(vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
  • Før produkterne frigives på markedet, bliver de klinisk testet af selvstændige hudlæger/dermatologer både på det aktive resultat samt på tolerance.
  • Ingen dyreforsøg.
  • Ingen anvendelse af PVC.
  • Emballagen er lavet af genbrugspapir.

*Overfølsomme/stærkt overfølsomme personer anbefales altid først at teste produktet på enten indersiden af armen eller bag øret.
Skulle testen, mod forventning, fremkalde en reaktion, er denne normalt uskyldig og forbigående, således at man efter en uges tid igen kan prøve at anvende produktet.