Handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved salg til forbrugere

Virksomhedens oplysninger

Medex Scandinavia

Skanderborgvej 230
8260 Viby J

Info@medex.dk

Tel: 70 20 21 11

CVR: 25120892

Bestilling

Bestilling af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Medex Scandinavia har derfor mulighed for at annullerer din ordre som følge af trykfejl, udsolgte varer, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside vil vores system automatisk sende dig en e-mail hvoraf det fremgår hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Betaling

Medex Scandinavia modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Medex Scandinavia bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi sender med PostNord og levering sker oftest inden for 2-4 hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Medex Scandinavia dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Medex Scandinavia
Skanderborgvej 230
8260 Viby J

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@medex.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Medex Scandinavia
Skanderborgvej 230
8260 Viby J

Tlf. 70 20 21 11
info@medex.dk
www.medex.dk

Hvis ikke du er tilfreds med vores behandling af din klage, henviser vi til EUs ODR klageportal: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med Medex Scandinavia, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Medex Scandinavia og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Medex Scandinavia, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret over vores hjemmeside, men ikke krypteret når du kontakter os på mail. Som registreret hos Medex Scandinavia har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Medex Scandinavia via e-mail info@medex.dk